Copyright © Betonpartner 2024

Website door: Skeps Mediabureau

Veelgestelde vragen

Een overzicht met veel gestelde vragen...

 • Lostijd beton

  Hoe lang mag ik over het lossen van beton doen?

  U heeft 10 minuten/m3 om te lossen. Bij een overschrijding van de lostijd kan de leverancier kosten in rekening brengen. Sta daarom altijd klaar met voldoende mensen en kruiwagens!

 • Hoe kan ik de hoeveelheid beton berekenen?
  Om te berekenen hoeveel beton u nodig heeft is er een simpele formule: Lengte x Breedte x Hoogte (dikte) in meters = het aantal kuub beton dat u nodig heeft. Maar met inklinking en meetcorrectie in het achterhoofd is het wel verstandig om 10% meer bestellen. Beter iets teveel dan te weinig. U kunt beton bestellen tot een kwart.

  Rekenvoorbeeld

  De oppervlakte waar u het beton wilt storten is 10 bij 5 meter. De dikte is 15 cm. De som is dan: 10 x 5 meter = 50 m2 x 0,15 meter (15 cm) = 7,5 x 1,1 (10% extra) = 8,25 kuub.
 • Is beton levering op zaterdag mogelijk?
  Beton leveren op zaterdag is ook mogelijk bij Betonpartner. De extra kosten hiervoor zijn: € 250,00 excl. BTW. Als u gebruik wilt maken van deze optie, kunt u het beste contact opnemen met Tineke Groen.
 • Kan ik een stortdatum verzetten of annuleren?

  Het is mogelijk om een stortdatum te verzetten of te annuleren indien dit 24 uur van te voren doorgegeven wordt.

 • Wat kost beton per m3?

  De kosten voor beton zijn afhankelijk van de toepassing van het beton. Is het bijvoorbeeld voor een vloer of voor een fundering? Ook hangt het tijdstip van levering af van de kosten. Wanneer u uw beton tussen 7.00 uur en 16.00 uur wilt laten storten, zijn er geen extra leveringskosten aan verbonden. Buiten deze tijden komt er een bedrag van € 150,00 bij. Volg de stappen bij het bestellen en u ziet meteen wat de kosten zijn.

 • Hoe lang van tevoren moet ik beton bestellen?

  U kunt zelf uw dag en tijdstip kiezen. Wilt u dat we de eerstvolgende werkdag het beton bij u op het gewenste adres komen leveren? Bestel dan vandaag voor 12:00 uur. Bestelt u na 12:00 uur? Dan komt er een werkdag bij. Tijdens de bouwvak zijn veel betoncentrales beperkt open of dicht. Het kan zijn dat er een leverdag extra bij komt. U kunt ook van te voren informeren naar de mogelijkheden.

 • Levert Betonpartner betonmortel in heel Nederland?

  Ja, we leveren betonmortel in heel Nederland. Betonpartner is een samenwerkingsplatform van een 40 tal gecertificeerde betonmortelcentrales. Deze centrales zijn verspreid over het hele land. Er is altijd één bij u in de buurt.